skihelm met vizier

Een nieuwe skihelm met vizier

Geplaatst door

Goedemiddag!

Ik ben heel benieuwd wie van mijn volgers er de piste op gaat met een skihelm met vizier? Of gebruik jij liever een gewone skihelm en skibril?

Ik heb gelezen dat vooral voor brildragers een skihelm met vizier echt een aanrader is. Je kunt de helm gewoon over je gewone bril heen dragen. Mede daarom wil ik het graag een keer proberen. Volgens mij ben ik niet de enige. Want tijdens het googlen kwam ik ook een aantal andere mensen tegen die op zoek zijn naar een skihelm met vizier (bijvoorbeeld Anita). Ik las ook dat een vizierhelm echt dé trend van dit moment is.

skihelm met vizier

Veel keus

Het viel me wel op dat er enorm veel keuze was toen ik op zoek ging naar een mooie helm. Er zijn vizierhelmen van 100 euro maar ook van 350. Het is op dit moment nog lastig om een goede keuze te maken bij het kopen van een skihelm met vizier. Laat staan de vele kleuren en modellen helm en de keuze voor de kleur van het glas.

Jullie mening?

Wat vinden jullie zal ik zo’n helm kopen? En welke zou je mij dan aanraden? Ik weet dat het nu hoogzomer is en dat de meeste van jullie nu op de camping liggen (ik heb zelf trouwens een kekke tent gevonden bij decathlon)

Ik ben heel beniewd hoor! Groetjes van Marcus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *