Mallorcaaaaa here I come!

Ik wil al jaren naar Mallorca. Wat ik er van gehoord heb is het een heel mooi eiland om te gaan wandelen, lekker in de zon te liggen en natuurlijk ook uit te gaan.

Eigenlijk wilde ik heel graag gaan kamperen op Mallorca. Jullie weten vast hoe veel ik hou van slapen in een tent. Je rust er zo lekker van uit. Bent meer een met de natuur. En een camping is natuurlijk ook gewoon erg gezellig.

Maar na wat zoeken op het internet ben ik er achter gekomen dat je niet zo goed kunt kamperen op Mallorca. Er zijn maar een paar campings daar. Dat verwacht je ook niet..!?

Misschien komt het wel omdat je er met het vliegtuig of de boot naar toe moet en dat is wat lastig met een tent ofzo? Ik weet het ook niet.

Maar goed.. ik ga in de zomer naar Mallorca!

En ik heb er zin in! Mallorca lijkt me een stuk leuker dan Ibiza. Ik heb gelezen dat het eiland veel groter is.. en dat je er veel meer kan doen.. lekker wandelen, zonnen en ik ga proberen om om een traditionele paella te proeven. Lekker lijkt me dat!

Ik hoop dat ik ook nog een dag kan gaan vissen. lekker mijn eigen vis vangen voor het avond eten.

 

Marcus waar ga je heen?

Nou als jullie het echt willen weten.. ik heb een heel mooi appartement gevonden in Palma de Mallorca. Ik zal nog even opzoeken hoe het ook al weer heette.. maar hieronder staat wel een foto..

Mallorca Hotel - 512mb.net

Ik heb het gevonden via een hele makkelijke website: http://www.mallorca-vakanties.nl/Appartement-Mallorca/ . Hier stonden gewoon alle accomodaties van alle aanbieders in Mallorca op een rijtje. Ik kon er gewoon zo een uitzoeken. Lekker makkelijk!!!

Zo ik heb echt heel veel zin in de vakantie! Ik zeg daarom alvast! Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *