Appartement Mallorca

Mallorcaaaaaa! Here i come

Geplaatst door

Ik wil al jaren naar op zomervakantie naar Mallorca. Wat ik er van gehoord heb is het een heel mooi eiland om te gaan wandelen, lekker in de zon te liggen en natuurlijk ook om uit te gaan.

Het liefste wilde ik graag gaan kamperen op Mallorca. Jullie weten vast hoe veel ik hou van slapen in een tent. Je rust er zo lekker van uit. Je bent ook veel meer één met de natuur en een camping is natuurlijk ook gewoon erg gezellig.

Helaas kon ik weinig informatie vinden over de campings op Mallorca. En ik zag mezelf eerlijk gezegd ook niet slepen met een tent, luchtbed en slaapzak. Daarom ben ik maar op zoek gegaan naar een mooi appartement op Mallorca. Dat was een behoorlijke zoektocht. Er is zo’n groot aanbod aan vakantiewoningen. Uiteindelijk heb ik een appartement in El Arenal gevonden. Dat zag er echt mooi uit. Het dorpje lijkt me ook erg leuk. Niet zo groot en kollosaal, maar wel erg gezellig. Met bovendien een leuk uitgaansleven.

Ik ga vooral wandelen en op het strand liggen. Maar natuurlijk ook wat stadjes bezoeken. Moet je kijken hoe mooi het er uit ziet.

Mallorca - appartement

Als er iemand nog mooie tips heeft voor een onvergetelijke vakantie op dit prachtige eiland. Laat dan voor een leuke berichtje achter, of stuur me een email met je tip! Mijn eeuwige dank is je beloning haha haha.

Tot na de vakantie, dan zal ik wat foto’s er op zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *