Op zoek naar een appartement in Kaprun

Ik ben een echte snowboard gek. Ik ga het liefste zo vaak als ik kan.  Op dit moment ben ik aan het overleggen om met vrienden te gaan boarden in de herfstvakantie. Omdat de meeste skigebieden dan nog dicht zijn, overwegen we om naar Kaprun te gaan.

Doordat er vlakbij het dorp een gletscher is, kan je hier normaal gesproken al in Oktober lekker snowboarden. Nu maar hopen dat het dit jaar ook zo is.

Nu ben ik dus op zoek naar een geschikt appartement Kaprun. En dat is lastiger dan het lijkt. Er is nogal wat aanbod en ik twijfel dus of ik rechtstreeks zal boeken bij een Oostenrijker. (probleem ik kan slecht Duits). Of dat ik mijn appartement in Kaprun ga reserveren via een Nederlandse tour operator. Ik zag dat Arke, Vrij Uit en Belvilla (?) hier zelfs actief zijn.

Ik houdt jullie op de hoogte!

Arrividici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *