Kaprun - appartement kaprun gezocht

op zoek naar een appartement in Kaprun

Geplaatst door

Ik ben een echte snowboard gek. Ik ga het liefste zo vaak als ik kan.  Op dit moment ben ik aan het overleggen om met vrienden te gaan boarden in de herfstvakantie. Omdat de meeste skigebieden dan nog dicht zijn, overwegen we om naar Kaprun te gaan.

Doordat er vlakbij het dorp een gletscher is, kan je hier normaal gesproken al in Oktober lekker snowboarden. Nu maar hopen dat het dit jaar ook zo is.

Ik heb speciaal een nieuwe skihelm, en mooie skihandschoenen gekocht hiervoor.

Nu ben ik dus op zoek naar een geschikt, mooi, leuk en betaalbaar appartement in Kaprun. En dat is lastiger dan het lijkt. Er is nogal wat aanbod en ik twijfel dus of ik rechtstreeks zal boeken bij een Oostenrijker. (probleem ik kan heel erg slecht Duits). Of dat ik mijn appartement in Kaprun ga reserveren via een Nederlandse tour operator. Ik zag dat Arke, Vrij Uit en Belvilla (? wist je dat die ook appartementen verhuurden, ik dacht alleen luxe villa’s. Zo zie je maar weer.) hier zelfs actief zijn

Mischien is er iemand van jullie die me hier meer over kan vertellen? Ik twijfel of we iets moeten zoeken in Kaprun zelf? Of misschien een appartement in Zell am See of Piesendorf. Dat laatste klinkt een beetje vies, maar het schijnt een dorpje in de buurt te zijn waar de accomodaties een stuk goedkoper zijn. En jullie weten dat ik niet zo’n hoog budget heb. Vandaar dat ik daar ga kijken.

Ik ben wel al echt stoked om te gaan.. het is al weer zo lang geleden dat ik op mijn board stond. Ik word er echt gek van als het zo lang duurt. Daarom zoek ik dus een mooi appartement, of een hotel, pension.. alles is goed.. als ik het maar kan betalen, en als er maar een bed is.

Tips voor lekker eten enzo, vraag ik op een ander moment wel..

Ik houdt jullie op de hoogte!

Arrividici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *