Skivakantie in Ischgl

Weer een post over wintersport. Het is niet voor niks mijn passie. Een paar jaar geleden ben ik in Ischgl geweest. Toch een van de mooiste skigebieden waar ik ooit geweest ben. Het is reusachtig, je kan zelfs in Zwitserland skiën. Snowboarden kan natuurlijk ook. Het kan er wel flink koud zijn.. ik was dus erg blij met mijn nieuwe, extra warme ski handschoenen.

Het leuke van dit dorp is dat je er ook geweldig kan feesten. We waren er met een flinke groep vrienden. Gewoon gezellig je kent het wel. Lekker glijden overdag en daarna een feestje bouwen.

Skien in Ischgl

We hadden een heel leuk appartement daar in Ischgl. Nou ja eigenlijk waren het twee appartementen naast elkaar. Zodat we allemaal konden slapen, maar we niet de hoofdprijs hoefden te betalen. We hebben geboekt via het bekend belvilla, of bellevila, ik weet het niet precies meer.

Meer appartementen vind je op: www.ischgl-galtur.com

Hieronder staat een vette video van een of andere Engelsman. Daarop kun je zien hoe wij het er ongeveer beleefd hebben!

Gewoon een dikke aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *